Amerika

Mladić ukrao putnički zrakoplov, izvodio vratolomije pa se srušio

Iz ureda šerifa došla je informacija da je 29-godišnji neimenovani mehaničar bio "suicidalan" i da u ovom slučaju nema poveznice s terorizmom
Vijesti / Svijet | 11. 08. 2018. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplovni mehaničar ukrao je u petak navečer iz zračne luke u državi Washington zrakoplov kompanije Horizon Air, tvrtke kćeri Alaska Airlinesa, i srušio se s njime blizu otoka Ketron. U zrakoplovu nije bilo putnika.

Zrakoplov je nakon pada u potpunosti izgorio, a mehaničar je poginuo te je u tijeku potraga za njegovim tijelom.

Prema medijskim izvješćima, svjedoci su vidjeli da vojni zrakoplovi prate zrakoplov tipa Dash 8 Q400 u blizini međunarodne zračne luke Seattle-Tacoma.

Prema prvim informacijama, pad zrakoplova mogao je biti prouzročen izvođenjem vratolomija ili jednostavno nedostatkom letačkih sposobnosti. Iz ureda šerifa došla je informacija da je 29-godišnji neimenovani mehaničar bio "suicidalan" i da u ovom slučaju nema poveznice s terorizmom, prenosi Jutarnji list.

Na snimci njegove komunikacije s kontrolom leta može se čuti kako je govorio da "ima puno ljudi koji se brinu" za njega, te kako je on "samo slomljeni čovjek", a može ga se također čuti kako je navodno zabrinut zbog nedostatka goriva te da će pokušati sletjeti jer da je to naučio igrajući videoigre.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close