Povreda Poslovnika

Ministrica tijekom rasprave u Saboru jela čokoladu

"Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela", stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar.
Vijesti / Svijet | 11. 07. 2018. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je tijekom rasprave u sabornici o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju jela čokoladu, na što je upozorio nezavisni zastupnik Marin Škibola.

"Dok je gospodin Tomislav Sokol izlagao, ministrica i članovi ministarstva su jeli", upozorio je Škibola pozivajući na povredu Poslovnika, javlja Hina.

"Smatram da takvo ponašanje u Hrvatskom saboru uopće nije kulturno niti principijelno. Kada je gospodin Ivan Pernar ovdje jeo pizzu, onda ste ga izbacivali van iz Sabora, a kad se ministrica i njeni stručni savjetnici časte na oči svih saborskih zastupnika onda nitko ministricu i njezina stručna tijela nije niti upozorio", kazao je Škibola.

"Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela", stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar.

Divjak je pak u završnom izlaganju ustvrdila da nije jela kolač nego čokoladu, odgovarajući na upadice iz klupa.

Ivan Pernar u prosincu 2016. godine tijekom rasprave o državnom proračunu za 2017. u saborskim je klupama jeo pizzu, zbog čega je zaradio opomenu predsjedavajućeg.

Kopirati
Drag cursor here to close