Predsjednik RH

Milanović se pred kamerama cijepio protiv korone

Nakon cijepljenja, Milanović je pozvao sve koji žele, ali i one koji ne žele, da se cijepe.
Vijesti / Svijet | 07. 01. 2021. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, na Pantovčaku je primio cjepivo protiv Covida-19. Uz predsjednika Republike Hrvatske, cijepio se i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, Robert Hranj.

Nakon cijepljenja, Milanović je pozvao sve koji žele, ali i one koji ne žele, da se cijepe.

“To nije napravljeno napamet, to je vrlo ozbiljan proces verifikacije i ono sigurno pomaže i mislim da u ovom trenutku, a mislim da taj trenutak nije daleko, bude veća ponuda od potražnje, bude više cjepiva nego onih koji se žele cijepiti, bude točka preokreta. Ljudi, cijepite se. To je bolje nego razboljet se”, rekao je Milanović.

“Nisam propovjednik, samo sam ljudima rekao da budu oprezni”, rekao je Milanović, komentirajući svoju raniju izjavu u kojoj je uspoređivao koronavirus s karijesom. “To nije imalo nikakve veze s cijepljenjem”, dodao je.

“Onoga trena kad u sistemu dobrovoljnog cijepljenja više ne bude ljudi, tog trenutka moje pitanje glasi – vraćamo li se u nekakav normalan život? Jer onaj tko se svjesno odlučio necijepiti, preuzima odgovornost za svoje zdravlje. Sustav će biti rasterećeniji, kad se cijepe ljudi koji su u najvećem riziku”, rekao je Milanović.

“Napravi sve što možeš da spriječiš”, rekao je predsjednik Hrvatske, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close