Zbog seksualnog uznemiravanja

McGregor uhićen na Korzici

"Dana 10. rujna primili smo prijavu protiv irskog državljanina Conora McGregora za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Gospodin je saslušan te je pušten na slobodu", objavio je ured javnog tužitelja.
Vijesti / Svijet | 12. 09. 2020. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Conor McGregor uhićen je na Korzici, potvrdila je agencija AFP.

Umirovljeni 32-godišnji Irac boravio je na Mediteranu na svojoj jahti, a iz još nerazjašnjenih razloga uhićen je i ispitan u subotu. McGregor je priveden zbog seksualnog uznemiravanja, iako detalji još nisu poznati.

"Dana 10. rujna primili smo prijavu protiv irskog državljanina Conora McGregora za seksualno uznemiravanje i napastovanje. Gospodin je saslušan te je pušten na slobodu", objavio je ured javnog tužitelja, prenosi HINA.

Portal TMZ javlja da je do incidenta navodno došlo u jednom kafiću, a McGregor je TMZ-u preko svojih predstavnika poručio da odbacuje sve optužbe te da ništa nije skrivio.

UFC-jeva zvijezda poznata je po brojim incidentima. Napao je autobus s UFC-jevim borcima te na njega bacio kantu za smeće, u hotelu u Miamiju 2019. oteo je muškarcu mobitel, a u travnju prošle godine iz čista mira je u Irskoj šakom u glavu udario jednog muškarca u pubu.

Kopirati
Drag cursor here to close