Nestala u Portugalu 2007.

Madeleine McCann najvjerojatnije mrtva, uhićen Nijemac

Procjenjujemo da je djevojčica mrtva, rekao je državni tužitelj Hans Christian Walters, koji dodaje da je osumnjičeni za ubojstvo njemački državljanin (43).
Vijesti / Svijet | 04. 06. 2020. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madeleine McCann, britanska djevojčica koja je nestala u Portugalu 2007. godine sa samo tri godine, je mrtva, priopćio je njemački tužitelj nakon identifikacije njemačkog državljanina kao osumnjičenog za ubojstvo, prenosi Reuters.

Madeleine McCann je nestala iz spavaće sobe 3. svibnja, tijekom obiteljskog odmora u portugalskom ljetovalištu, dok su joj roditelji bili na večeri s prijateljima u blizini.

Procjenjujemo da je djevojčica mrtva, rekao je državni tužitelj Hans Christian Walters, koji dodaje da je osumnjičeni za ubojstvo njemački državljanin (43).

Nijemac, čije ime nije priopćeno, živio je u tom portugalskom ljetovalištu između 1995. i 2007. godine, a bavio se obijanjem hotelskih soba, stanova i trgovinom narkoticima, priopćila je njemačka policija.

Trenutno je u zatvoru zbog drugih kaznenih djela.

Britanska i njemačka policija apelirale su na građane da pruže bilo kakvu informaciju ukoliko imaju o osobi na slici i vozilu, koja je taj muškarac koristio svojevremeno.

Njemačka policija navela je da je osumnjičeni, koji je živio u blizini portugalskog ljetovališta, osuđivan nekoliko puta na zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja djece u prošlosti.

Policija je priopćila da ga u slučaju tretiraju kao osumnjičenog za ubojstvo i da su otkrili metodu kojim je ubijena McCan, ali tijelo nije nikada pronađeno.

Sve što smo ikada željeli je da je pronađemo, otkrijemo istinu i odgovorne privedemo pravdi, naveli su roditelji Madeleine McCann , Kate i Garry u priopćenju prije obraćanja njemačkog tužitelja.

Nikada nećemo odustati od nade da je pronađemo živu, ali kakav god ishod bude, moramo znati da bismo našli mir, naveli su roditelj, prenosi N1i.

Kopirati
Drag cursor here to close