Igre u Zaljevu

Iran snima, Amerika plovi

Iran nadzire sve američke brodove u regiji Zaljeva i ima arhivu snimaka njihovih pokreta, izjavio je zapovjednik iranske mornarice
Vijesti / Svijet | 23. 07. 2019. u 10:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iran nadzire sve američke brodove u regiji Zaljeva i ima arhivu snimaka njihovih pokreta, izjavio je u utorak zapovjednik iranske mornarice, kontraadmiral Hossein Khanzadi, prenosi website vijesti Klub mladih novinara.

''Mi nadziremo sve neprijateljske brodove, posebno američke, od točke njihovog polaska do ulaska u regiju. Imamo kompletne snimke i veliku arhivu svakodnevnih pokreta koalicijskih i američkih snaga'', izjavio je Khanzadi, naglašavajući da su snimke napravili iranski dronovi.

Iran i Sjedinjene Države našli su se na rubu rata prošlog mjeseca nakon što je Islamska Republika oborila američki dron, izazivajući mogućnost osvetničkog napada koji je američki predsjednik Donald Trump otkazao u posljednjoj minuti, prenosi Reuters.

Nakon toga je američka mornarica objavila kako su oborili iranski izviđački dron u blizini amfibijskog broda USS Boxer, što su Iranci demantirali.

Kopirati
Drag cursor here to close