Ministar tvrdi

Hrvatska policija na granici stalno podiže spremnost, Hrvatska je sigurna

''Hrvatska policija na granici stalno podiže spremnost i učinkovitost i što se toga tiče Hrvatska je sigurna i bit će još sigurnija'', poručio je hrvatski ministar Davor Božinović.
Vijesti / Svijet | 02. 06. 2019. u 16:24 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova R Hrvatske

Ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Davor Božinović izjavio je u nedjelju kako nije primijećena pojačana aktivnost ilegalnih migranata na granici s BiH gdje je u Velikoj Kladuši izbio jučer požar u prihvatnom centru.

Božinović je novinarima kazao kako je pojačan nadzor hrvatske policije na granici s BiH kod Velike Kladuše, iako nije primijećeno pojačano kretanje ilegalnih migranata prema Hrvatskoj.

Na tom dijelu granice postavljeno je sedam radarskih sistema, u tijeku je nabavka mobilnih kamera i 40-ak vozila zajedno s psima za detekciju kretanja na teško prohodnim terenima, istaknuo je Božinović na postrojavanju Državne intervencijske jedinice civilne zaštite u Zagrebu, javila je Hina.

''Hrvatska policija na granici stalno podiže spremnost i učinkovitost i što se toga tiče Hrvatska je sigurna i bit će još sigurnija'', poručio je Božinović.

Kopirati
Drag cursor here to close