40 autobusa

HDZ-ova karavana stiže u Međugorje: 2300 stranačkih kolega na vikendu

HDZ-ova karavana s više od 40 autobusa koju je organizirao Jelić kreće u petak 9. studenog, a u Međugorju će boraviti do nedjelje.
Vijesti / Svijet | 06. 11. 2018. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BIVŠI gradonačelnik Karlovca, a sada HDZ-ov župan Karlovačke županije Damir Jelić, koji se nedavno o trošku poreznih obveznika počastio autom vrijednim preko 300 tisuća kuna, sada vodi 2300 stranačkih kolega na vikend u Međugorje, javlja Kaportal

Karavana s 40 autobusa HDZ-ovaca za vikend ide na ekskurziju u Međugorje

HDZ-ova karavana s više od 40 autobusa koju je organizirao Jelić kreće u petak 9. studenog, a u Međugorju će boraviti do nedjelje. HDZ-ovci će tako pristojno popuniti i hercegovačke hotele i privatne smještaje, a s obzirom na toliko velik broj sudionika za ovaj je pothvat sigurna bila potrebna i dobra logistička potpora.

Iako je Kaportal jutros zatražio objašnjenje kako je došlo do ovako masovnog puta na hodočašće, odgovor nije dobio, kao ni izjavu Damira Jelića, piše Index.hr.

Nema tako, barem zasad, ni odgovora na pitanje tko će to sve platiti, no bilo da se izlet HDZ-ovcima financira iz županijske blagajne, bilo da je u pitanju stranačka, prilično je izvjesno da će to u najvećoj mjeri platiti porezni obveznici.

Prije je HDZ-ovce vodio na duhovnu obnovu

Na Jelićevu je ekskurziju na Facebooku upozorio politički aktivist Nikola Badovinac koji je napravio i Facebook event Dani bez članova HDZ-a u gradu Karlovcu.

"Podijelite ovaj rijedak događaj. Neka i vaši prijatelji saznaju za ove veličanstvene dane koje bi bilo šteta propustiti'', napisao je Badovinac.

Damir Jelić je inače, prema pisanju istog portala, kao gradonačelnik godinama vodio dužnosnike, direktore gradskih tvrtki, pročelnike i ravnatelje škola i ustanova na duhovnu obnovu u samostan kod Buškog jezera u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close