Gaf

Grabar-Kitarović pozvala birače da glasuju za Milanovića

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je na N1 televiziji. Govorila je o Milanu Bandiću, korupciji u sigurnosno-obavještajnom sustavu, braniteljima…
Vijesti / Svijet | 29. 12. 2019. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolinda Grabar-Kitarović je u emisiji televizije N1, u kojoj je trebala debatirati sa Zoranom Milanovićem, no on se nije pojavio, pozvala birače da 5. siječnja na listiću zaokruže broj 1.

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora, Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je na N1 televiziji. Govorila je o Milanu Bandiću, korupciji u sigurnosno-obavještajnom sustavu, braniteljima…

Na kraju se obratila glasačima.

''Dragi birači, pozivam vas da izađete na izbore 5. siječnja i date glas za Hrvatsku koja nastavlja proces rasta i razvoja, za Hrvatsku koja zna i može bolje. Za Hrvatsku koja je ponosna na svoje vrijednosti, koja ne osjeća kompleks manje vrijednosti u svijetu, nego je jednakopravan sugovornik. Pozivam vas da na listiću zaokružite broj 1'', poručila je Kolinda Grabar-Kitarović gostujući u emisiji na N1 televiziji.

Problem je međutim u tome što je na listiću za drugi krug izbora pod brojem 1 naveden – Zoran Milanović. To nam je potvrdio i Slaven Hojski iz Državnog izbornog povjerenstva, koji je kazao da je na listiću prvi onaj kandidat koji je u prvom krugu dobio više glasova.

U emisiju je trebao doći i Milanović, no on se nije pojavio. Njegovi kolege iz SDP-a odmah su uočili gaf predsjednice, prenosi Dnevnik.hr.

A vidi je, debatira, ali ne zna ni što joj piše u “programu”. Jedino pametno je ovo na kraju. Da, u pravu je što je pozvala birače da glasaju za broj 1 na listiću, napisao je Željko Jovanović.

I zadarski SDP-ovac Erol Gaši primijetio je gaf. Rekao je da će je prvi puta javno podržati.

Kopirati
Drag cursor here to close