69.

Dodik čestitao Putinu rođendan

''Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam u ime Republike Srpske, srpskog naroda, kao i u svoje ime uputim najtoplije čestitke povodom Vašeg rođendana''.
Vijesti / Svijet | 07. 10. 2021. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, uputio je rođendansku čestitao predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu, poželjevši mu mnogo uspjeha na osobnom i profesionalnom planu.

''Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam u ime Republike Srpske, srpskog naroda, kao i u svoje ime uputim najtoplije čestitke povodom Vašeg rođendana.

Izražavam posebno poštovanje za Vaš posvećen rad, zasnovan na jasnoj viziji i neizmjernoj energiji istinskog lidera, zahvaljujući kojem Rusija ostvaruje ogroman uticaj na tokove međunarodnih odnosa, čuvajući mir i stabilnost u svijetu'', istaknuo je Dodik u čestitki, prenosi Srna.

Izrazio je i zahvalnost predsjedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na principijelnom stavu u vezi s poštovanjem međunarodnog prava, što je ova zemlja pokazali bezbroj puta u Vijeću sigurnosti UN-a kao i u slučaju "nelegalnog imenovanja visokog predstavnika za BiH", priopćeno je iz Ureda člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

''Naša dva bratska naroda spajaju neraskidive povijesne, kulturne i duhovne veze. U najizazovnijim vremenima, pomoć Vaše države i naroda nije izostajala, na čemu smo Vam neizmjerno zahvalni. Uz iskrene želje za Vaše dobro zdravlje i uspjehe na svim poljima, kao i za dobrobit i blagostanje bratskog ruskog naroda, primite izraze mog dubokog uvažavanja'', naveo je Dodik u čestitki.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin napunio je danas 69 godina.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close