Skriva se u Hravtskoj?

Crnogorska policija u potrazi za opasnom kriminalkom

Nakon što je uplatila jamčevinu u iznosu od 100.000 eura Kisić Petrović je puštena da se brani sa slobode, ali je prema neslužbenim informacijama odmah napustila Crnu Goru.
Vijesti / Svijet | 05. 01. 2018. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Danijela Kisić Petrović

Policija u crnogorskom gradu Baru je sredinom prosinca spriječila ubojstvo koje je u tom gradu planirano i uhitila 65-godišnju Danijelu Kisić Petrović, a nakon pretresa njezine kuće pronađen je zavidan arsenal oružja. Sumnja se da je ova baka kriminalka u duljem vremenskom razdoblju bila u svađi s jednim sugrađaninom zbog imovinsko-pravnog spora i vjeruje se da bi to mogao biti motiv planiranog napada.

Ipak, vlasti nisu imale dovoljno dokaza da je optuže za to pa je osumnjičena samo za nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih sredstava. Nakon što je uplatila jamčevinu u iznosu od 100.000 eura Kisić Petrović je puštena da se brani sa slobode, ali je prema neslužbenim informacijama odmah napustila Crnu Goru.

Navodno je viđena u Dubrovniku u novogodišnjoj noći, a nije poznato je li se vratila u Crnu Goru. To ne zna niti njezin odvjetnik koji poručuje da joj nije određena mjera oduzimanja putnih isprava.

Također, upućeni anonimni izvori tvrde da je gospođa iz Bara zbog sudskih sporova koji se protiv nje vode na tamošnjim sudovima prijetila brojnim sucima i odvjetnicima, piše net.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close