Prva dama

CNN objavio tajne snimke Melanije Trump

Iz CNN navode da je snimke napravila Stephania Winston Wolkoff, koja je 2018. godine radila kao savjetnica Melanije Trump.
Vijesti / Svijet | 02. 10. 2020. u 12:58

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Medijska kuća CNN International objavila je tajno snimane tonske snimke supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa, Melanije Trump.

Riječ je o snimcima koji su snimljeni dok je prva dama vršila priprema za Božić s djecom migranata iz Meksika koji su ilegalno ušli u SAD.

Iz CNN navode da je snimke napravila Stephania Winston Wolkoff, koja je 2018. godine radila kao savjetnica Melanije Trump.

Melania na snimcima govori kako je razočarana zbog kritika koje joj se upućuju zbog adekvatnog neispunjavanja tradicionalnih obaveza prve dame u vezi s božićnim pripremama, ali i zbog kritika njene pasivnosti spram razdvajanja djece koji ilegalno prelaze južnu granicu SAD-a.

''Kažu mi da sam saveznik u kriminalu. Ja sam isto što i on i podržavam ga. Ne mogu ja dovoljno učiniti s pozicije na kojoj sam, ne mogu dovoljno ni reći'', kazala je Melania na snimku.

Secretly recorded tapes show Melania Trump's frustration at criticism for family separation policy and her bashing of Christmas decorations

First Lady Melania Trump was secretly recorded in the summer of 2018 expressing her frustration at being criticized for her husband's policy of separating families who illegally crossed the southern border while at the same time needing to perform traditional first lady duties, such as preparing for Christmas.

Melania dalje govori kako je odvojila vremena i za božićne pripreme.

''Kome je do božićnih stvari i priprema? Ali ja to treba da radim, zar ne? Uredu, govorim da planiram i pripremam Božić, ali šta će biti s djecom koja su odvojena od obitelji?'', kazala je Melania na snimku.

Naglasivši kako radi na tome da se razdvojene obitelji i djeca ponovo ujedine, ali kako je to nešto što mora ići po zakonskim procedurama.

Iz ureda prve dame saopćeno je da objavljivanje tajno snimanih tonskih zapisa predstavlja svjesno kršenje sporazuma.

Wolkoff je ranije objavila i knjigu “Melania i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom“.

Kopirati
Drag cursor here to close