Drugi napad

Čedomir Jovanović objasnio pozadinu incidenta iz garaže

Kako kaže lider LDP-a, bit će bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čovjeka.
Vijesti / Svijet | 24. 07. 2021. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čedomir Jovanović, lider LDP stranke i savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića, na svom Facebook profilu pojasnio je pozadinu incidenta iz garaže.

''Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po tko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruženje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pjevajući pjesmu o Legiji'',  kaže Jovanović za Tanjug.

Video: Snimak novog incidenta Čedomira Jovanovića: Vratili su mi za odlazak u Srebrenicu

On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

''Razumijem policiju, koja mora i treba odraditi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužitelju da ne postoji nikakvo kazneno i prekršajno djelo, jer nijedan zakon nisam prekršio'', ističe Jovanović.

Kako kaže lider LDP-a, bit će bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čovjeka.

''Medijima je proslijeđena informacija da me policija nije pronašla u stanu iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji, gdje sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vijest o navodnom incidentu koju su objavili portali'', zaključio je Jovanović.

Kopirati
Drag cursor here to close