Delije

Čedo Jovanović o demoliranju lokala u Beogradu: Sačekali su me kreteni

"Sačekali su me kreteni ovdje kao što to vrlo često vole raditi. Neka mi ne dolaze pred kuću. Jel znate koji su to kreteni? To su oni kreteni pred kojima se svatko pristojan u ovom gradu povlači", rekao je Čedo Jovanović
Vijesti / Svijet | 03. 06. 2021. u 12:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čedo Jovanović vođa srpske Liberalno-demokratske stranke, jučer je sudjelovao u incidentu prilikom kojeg je bacio stolicu u staklo lokala brze hrane u Novom Beogradu.

Kako je pozivajući se na beogradske medije izvijestila srpska agencija Tanjug, Jovanovića je nakon incidenta odvela policija. Mediji navode da se Jovanović verbalno sukobio sa zaposlenicima lokala, a potom lokal gađao stolicom.

Sam Jovanović je danas u razgovoru za Nova.rs rekao da su ga "sačekali kreteni", aludirajući na Delije, navijače beogradske Crvene zvezde koji se često okupljaju upravo pred tim lokalom brze hrane, u blizini kojeg živi i Jovanović s obitelji.

"Sačekali su me kreteni ovdje kao što to vrlo često vole raditi. Neka mi ne dolaze pred kuću. Jel znate koji su to kreteni? To su oni kreteni pred kojima se svatko pristojan u ovom gradu povlači", rekao je jutros Jovanović za Nova.rs.

"Ja ovdje živim, ovdje mi je obitelj i oni to vrlo dobro znaju. Neka mi se sklone s puta", rekao je.

"Ja nisam došao do njih, oni su došli kod mene. Neka me ne čekaju tu, neka sjede tamo na sjeveru (navijačkoj tribini, op.a.). Ja nisam došao kod njih, došli su oni kod mene", dodao je.

Dio srpskih medija danas je objavio, a regionalni mediji su prenijeli, da je Jovanović u trenutku incidenta bio pod utjecajem alkohola, ali njegov odvjetnik Aleksandar Šćekić to niječe.

"Nije imao nijedan promil alkohola u krvi. Alkotestiranje je rađeno u MUP-u. Bio je negativan i na test na droge", rekao je Šćekić za portal 24sedam.

Video: Ekskluzivni snimak: Nakon sto je demolirao lokal, Čeda Jovanović urla na policiju
Kopirati
Drag cursor here to close