Hope Hicks

Bivša manekenka nova šefica Trumpovih komunikacija

Vijesti / Svijet | 13. 09. 2017. u 19:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bijelu kuću stigla je treća osoba zadužena za komuniciranje s javnošću američkog predsjednika Donalda Trumpa. Riječ je o 28-godišnjoj Hope Hicks, bivšoj manekenki i odanoj Trumpovoj sljedbenici, pišu američki mediji.

Hope Hicks će na poziciji direktorice komunikacija naslijediti Anthonyja Scaramuccija koji je u Bijeloj kući izdržao tek deset dana, prenosi Index.hr.

Nova Trumpova direktorica komunikacija poznata je po izjavi da "ako ne uspije u modelingu i glumi, uvijek se može baviti politikom". Javnost je zabavljala i kada je prije nekoliko mjeseca stala u obranu Trumpa nakon članka u Washington Postu o tome da američki predsjednik omalovažava svoje suradnike. Tada je napisala kako je on čovjek magnetske osobnosti i pozitivne energije kojeg krase briljantan um i smisao za humor.

Uz to, vjerojatno je se sjećate i iz reklama Ralpha Laurena, a krasila je i naslovnicu časopisa The It Girl.

Hicks je bila Trumpova glasnogovornica u početku predsjedničke kampanje, a njena veza s Trumpovima seže u vrijeme kad se iz Connecticuta doselila u New York i počela raditi za agenciju koja je reklamirala brend Ivanke Trump. Nakon toga se zaposlila u Ivankinoj kompaniji.

Kako će se Hope Hicks snaći u Bijeloj kući, vidjet će se uskoro. Zasad tek znamo da, za razliku od svog novog šefa, nije pasionirana korisnica Twittera.

Kopirati
Drag cursor here to close