Obuka policajaca

Albanska policija se priprema za izbore

Lokalni izbori od 30. lipnja nose brojne obveze i imaju društveni značaj za našu zemlju. Državna policija spremna je da garantira regularno i mirno okruženje kako bi glasači ostvarili svoja prva.
Vijesti / Svijet | 26. 03. 2019. u 16:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kontekstu zadataka koje je državna policija dužna da obavi u predstojećem albanskom izbornom procesu u lipnju, u prostorijama Akademije sigurnosti danas je započela obuka policajaca za osiguranje izbornog procesa. 

Uvodnoj sesiji u Akademiji prisustvovali su generalni direktor državne policije Ardi Veliu i veleposlanik OSCE u Albaniji Bernd Brochardt. 

Lokalni izbori od 30. lipnja nose brojne obveze i imaju društveni značaj za našu zemlju. Državna policija spremna je da garantira regularno i mirno okruženje kako bi glasači ostvarili svoja prva a izborni proces bio bi zaštićen od svakog izbornog prekršaja'',- izjavio je Veliu u svom govoru. 

''Očekuje se da državna policija, kao i u prethodnim situacijama, poštuje zakon. Obuka policije služi tom cilju. Državna policija potvrđuje da je promotor najboljih vrijednosti demokratskog društva'', zaključio je Veliu. 

Državni i lokalni čelnici nacionalne policije prvi su koji prisustvuju obuci, u kojoj će učestvovati svi policijski službenici angažirani u proces, prenosi albanska novinska agencija ATA.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close