Amerika

U padu dva aviona poginulo šest osoba

Flately je rekao da je avion letio sa aerodroma "McArthur" na Long Islandu ka New Bedfordu u državi Massachusetts
Vijesti / Svijet | 09. 06. 2019. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su poginule kada se srušio mali avion na Long Islandu u New Yorku. Federalna uprava za zračni promet priopćila je da se avion 'Beechcraft A36' srušio u Southoldu u subotu oko 9:15 sati po lokalnom vremenu.

Šef policija Southolda Martin Flately rekao je da su poginule dvije osobe, muškarac i žena, koji su bili u avionu. On je dodao da je njihov pas preživio pad letjelice.

Flately je rekao da je avion letio sa aerodroma "McArthur" na Long Islandu ka New Bedfordu u državi Massachusetts, kada je došlo do kvara na letjelici što je uzrokovalo i pad.

Lokalni mediji javljaju da se avion srušio u polje, navodi AP.

Četiri osobe su poginule kada je manji avion pao u dvorište jedne kuće u Sjevernoj Karolini. Avion 'Piper PA-46' srušio se u šumovitu oblast oko 64 kilometra istočno od Rileyja, priopćila je danas policija.

Policija je identificirala žrtve kao Gregoryja Bolla (57), Evvu Leigh Boll (48), Roberta Laquidara (52) i Felixa Laquidara (53).

Žrtve su živjele u gradu Naples na Floridi, a avion je letio ka gradu Eastonu u državi Maryland. Potraga za avionom je počela nakon što su očevici vidjeli da se avion srušio u dvorištu jedne kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close