'Nedjeljom u dva'

Stanković u emisiji prozvao Ninu Raspudić

Kako je prošli tjedan emisiju završio, tako je ovaj tjedan otvorio. Poimenice je prozvao Željku Markić i Nina Raspudića.
Vijesti / Svijet | 21. 01. 2018. u 19:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aleksandar Stanković, voditelj emisije ‘Nedjeljom u dva’ zaključio svojim apelom da se zaustavi mržnja na društvenim mrežama. Stanković je tada, među ostalim, predložio da se visokim novčanim kaznama kažnjava portale na čijim bi se stranicama nalazio govor mržnje. To je ujedno bila i jedna od glavnih tema proteklog tjedna, posebno kad se sredinom tjedna otkrilo da vlada zaista planira donijeti zakon koji bi ovo regulirao, piše Index.

Kako je prošli tjedan emisiju završio, tako je ovaj tjedan otvorio. Poimenice je prozvao Željku Markić i Nina Raspudića.

Video: Nedjeljom u dva, 21.01.2018.

"Prošli tjedan emisiju sam završio jednim apelom da se zaustavi mržnja u medijima ili da se pokuša zaustaviti mržnja u medijima. Tjedan dana o tome je trajala rasprava i to je jako dobro. U raspravu su se uključivali i dobronamjerni i oni malo manje dobronamjerni, uključile su se i misice i tuljani, uključila se i Željka Markić i Nino Raspudić otprilike s tezom da sam sve dogovorio s Vladom, insinuirali su otprilike tako, kolega Raspudić i u programima HTV-a i još je rekao da ga to podsjeća na Sjevernu Koreju ili nešto slično’’, rekao je.

‘’Dakle, draga Željka i dragi Nino, ako iznesete i najmanji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije iz Vlade da se donosi Zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ako donesete i najmanji dokaz, ja vas vodim na neku finu klopu. Znam da gospodin Raspudić voli roštilj, idemo na roštilj, vi Željka punjene paprike, suši, vidimo se na večeri kada donesete dokaze", rekao je Stanković na početku emisije u kojoj je gostovao sudac Mislav Kolakušić, piše Index.

Kopirati
Drag cursor here to close