Biciklom u helikopter

Orebić: Duševno rastrojen htio u helikopter s pacijentom za hitni prijevoz

Zbog toga je morala intervenirati policija, čiji su ga službenici jedva izbacili iz helikoptera, kaže svjedok događaja.
Vijesti / Svijet | 04. 04. 2019. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hitni medicinski prijevoz u srijedu je u Orebiću bio zaustavljen nemilim incidentom, koji je na kraju, srećom, prošao bez posljedica.

Naime, nakon što je ukrcan pacijent sa srčanim infarktom kako bi što prije bio dovezen u bolnicu, u helikopter se, na iznenađenje svjedoka koji su 'Dubrovačkom vjesniku' prepričali ovaj događaj, ukrcao mlađi čovjek koji je želio poletjeti s njima.

Zbog toga je morala intervenirati policija, čiji su ga službenici jedva izbacili iz helikoptera, kaže svjedok događaja. Čak je htio unijeti i bicikl u helikopter, ali u tom naumu, kao ni da poleti s njima, nije uspio.

Davorka Bečić, glasnogovornica Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske, potvrdila je ovaj nemili događaj i istaknula kako je jučer, 3. travnja u 11:30 sati, na nogometnom igralištu u Orebiću prilikom sanitetskog prijevoza pacijenta, 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva ometao polijetanje helikoptera.

Nakon što su ga policajci savladali, predan je na liječenje na Psihijatrijski odjel u Općoj bolnici Dubrovnik. Tijekom incidenta nitko nije ozlijeđen, a hitan medicinski prijevoz zrakom uspješno je realiziran, piše 'Dubrovački vjesnik'.

Kopirati
Drag cursor here to close