Likvidacija

Na Kosovu ubijen srpski političar

Lider Građanske inicijative 'Srbija, demokratija, pravda' Oliver Ivanović uzbrzo je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici podlegao ozljedama, prenosi Telegraf.
Vijesti / Svijet | 16. 01. 2018. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepoznati napadači pucali su jutros u 8:15 sati na Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici dok je ulazio u prostorije stranke. On je bez znakova života primljen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Lider Građanske inicijative 'Srbija, demokratija, pravda' Oliver Ivanović uzbrzo je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici podlegao ozljedama, prenosi Telegraf. Ispaljeno je nekoliko hitaca.

Prema neslužbenim informacijama, Ivanović je u bolnicu primljen teškom stanju i liječnici su probali sve da mu se izbore za život. Nažalost, podlegao je ozljedama. U ovom trenutku nije poznat motiv pucnjave.

Policija je na mjestu događaja pronašla tri čahure, a za sada je ustanovljeno da je na Ivanovića nepoznati muškarac pucao iz pištolja, javlja radio KiM.

Oliver Ivanović rođen je 1. travnja 1953. godine u selu Rznić kod Dečana. Osnovnu i Mašinsko-tehničku školu završio je u Kosovskoj Mitrovici. Bio je pitomac Vojne akademije u Zagrebu, ali je napušta poslije tri godine. Završio je Mašinski fakultet u Mitrovici, a u Prištini je diplomirao i na Ekonomskom fakultetu.

Radio je u mitrovačkom transportnom poduzeću 'TransKosovo', tvornici keramičkih pločica 'Mozaik' i predstavništvu firme 'Hepok' iz Mostara. Od 1991. do 1998. bio je na čelu sportskog centra u Kosovskoj Mitrovici. Na mjestu zamjenika generalnog direktora kompanije 'Feronikl' iz Glogovca proveo je period do 2004. godine, kada je postao direktor Nacionalne službe za zapošljavanje za Kosovo.

Od 2008. nalazio se mjestu državnog tajnika u Ministarstvu za Kosovo. Bio je član Socijaldemokratske partije koja više ne postoji. Bio je instruktor i međunarodni karate sudac. Bio je i predsjednik karate kluba 'Trepča'. Bio je oženjen i otac tri sina.

Kopirati
Drag cursor here to close