Gradski prijevoz

Ljubljana: Policija ubila otmičara autobusa

Direktor Ljubljanskog putničkog prometa Peter Horvat za 'Delo' je rekao da je osoba koja je ušla u autobus zaprijetila vozaču smrću i prisilila ga da skrene sa predviđene linije na gradsku obilaznicu.
Vijesti / Svijet | 05. 04. 2019. u 08:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U incidentu u autobusu ljubljanskog gradskog prijevoza na prilazu gradu ubijena je osoba koja je, kako javljaju slovenski mediji, pokušala oteti vozilo, prijeteći vozaču.

Ljubljanski list 'Delo' navodi da se incident dogodio u četvrtak navečer kada je nepoznata osoba prisilila vozača gradskog prijevoza na redovnoj liniji da skrene prema obilaznici, prijeteći da će ga ubiti odvijačem.

Vozač je, navodi list, zadržao prisebnost i skrenuo u smjeru koji je zahtijevao otmičar, ali je nakon toga namjerno prešao preko crvenog na semaforu da bi upozorio policiju.

Direktor Ljubljanskog putničkog prometa Peter Horvat za 'Delo' je rekao da je osoba koja je ušla u autobus zaprijetila vozaču smrću i prisilila ga da skrene s predviđene linije na gradsku obilaznicu.

Policija je potvrdila incident i da je jedna osoba mrtva, prenosi Srna. Glasnogovornik ljubljanske policijske uprave Nataša Pucko rekla je da su informaciju o otetom autobusu dobili sinoć oko 21 sat, te da može potvrditi da je jedna osoba umrla.

Slovenski mediji prenose i da je policija nekoliko puta pokušala zaustaviti autobus, ali bezuspješno, nakon čega je otmičar ubijen.

Kopirati
Drag cursor here to close