O aferi ''Asim''

Zvizdić: Ne prihvaćam bahato ponašanje, skandalozne ponude i prijetnje

Zvizdić je dodao da očekuje da će biti organiziran hitni sastanak.
Vijesti / Politika | 01. 03. 2020. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jeku reakcija koje pristižu nakon objavljivanja spornog snimka o "završavanju glasova" u kojem je jedan od aktera SDA-ov Asim Sarajlić, posljednji je reagirao predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

Zvizdić se oglasio na Twitteru i kaza da ne prihvaća bahato ponašanje.

"Imam potrebu reći da ne prihvatam bahato ponašanje, urušavanje integriteta izbora u KO, skandalozne ponude, arogantno privatiziranje ministara i maliciozne prijetnje upućene pojedinim OO SDA, koje su izrekli akteri audiosnimka", istakao je.

Još je dodao da očekuje da će biti organiziran hitni sastanak.

"Ako želimo sačuvati kredibilitet SDA i vjerodostojnost proklamiranih kongresnih politika i ciljeva, siguran sam da će biti organizran  hitan sastanak nadležnih organa SDA i odgovarajuće stranačko, odnosno političko sankcioniranje sudonika sa audiosnimke".

Službeni stav SDA je priopćen jučer.

"Sadržajem snimka, njegovom autentičnošću, načinom i motivima nastanka, javne distribucije i eventualne odgovornosti za sve aktere trebaju se baviti institucije države.

Političkom odgovornošću bavit će se organi SDA i o tome donijeti potrebne odluke. SDA najoštrije osuđuje sve eventualne nezakonitosti i manipulacije, bez obzira tko ih je počinio'', priopćeno je iz SDA povodom snimka kojeg je objavio načelnik općine Novi Grad Semir Efendić, naveli su.

Kopirati
Drag cursor here to close