Sjednica

Zvizdić će malo na drugi posao

Upitan kada očekuje sastanak članova kolegija oba doma s članovima Državnog predsjedništva, Zvizdić je odgovorio da će na Kolegiju Zastupničkog doma, u četvrtak, uputiti tu inicijativu.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2019. u 07:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sazvao je za danas 9. sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH.

Zvizdić je nakon sjednice Kolegija u proširenom sastavu, koja je održana 30. rujna, izjavio novinarima da je prijedlog da se inicira sjednica kolegija Zastupničkog doma i Doma naroda s članovima Predsjedništva BiH, ''na kojoj bi razgovarali o svim bitnijim političkim i drugim temama i problemima s kojima se u ovome trenutku susreće BiH''.

Upitan kada očekuje sastanak članova kolegija oba doma s članovima Državnog predsjedništva, Zvizdić je odgovorio da će na Kolegiju Zastupničkog doma, u četvrtak, uputiti tu inicijativu.

''Dom naroda je taj koji zakazuje, po njihovom redoslijedu, sljedeću sjednicu kolegija oba doma PSBiH i tada ćemo uputiti poziv da zajedno sjednemo s članovima Predsjedništva BiH. Nadam se dobrim, pozitivnim rezultatima i zaključcima'', rekao je tada predsjedavajući Zastupničkog doma državnog parlamenta koji je ujedno i predsejdatelj Vijeća ministara.

Prema predloženom dnevnom redu, Kolegij Zastupničkog doma bi danas, između ostalog, trebao razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu državne pomoći u BiH; Informaciju o stanju u Izvozno-kreditnoj agenciji BiH– IGA; poslanička pitanja Damira Arnauta, te Urgenciju za dostavu prijedloga članova stalnih povjerenstava Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close