Novo radno mjesto

Zoran Milanović savjetnik albanskog premijera Edija Rame

Beogradski mediji puni su naslova poput: "Dugo su ovo krili, a sad je Rama priznao: Albanci i Hrvati se udružili protiv Srbije".
Vijesti / Politika | 10. 11. 2017. u 17:13 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji hrvatski premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović već duže vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame, objavili su u petak beogradski mediji pozivajući se na izvješće albanske TV 21.

Albanski premijer, prema navodima TV 21,  potvrdio je to novinarima na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji s europskim povjerenikom za politiku susjedstva i proširenje Johannesom Hahnom u Tirani.

''Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli... Hoću reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni“, citiraju beogradski mediji Ramin odgovor na pitanje novinara u Tirani.

Vijest iz Tirane o savjetodavnom angažmanu nekadašnjeg hrvatskog premijera u uredu aktualnog predsjednika albanske vlade na pojedinim je beogradskim portalima tijekom dana dobila i tabloidnu crtu, pa je propraćena naslovima "Hrvat i Albanac kuju paklene planove: Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović radi kao savjetnik Edija Rame" ili  "Dugo su ovo krili, a sad je Rama priznao: Albanci i Hrvati se udružili protiv Srbije".

Kopirati
Drag cursor here to close