Ekselencijo

Željkova čestitka Zoranu: 'Uvjeren sam da će se odnosi razvijati'

''Uvjeren sam da će se odnosi i suradnja Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, dviju susjednih i suverenih država, nastaviti razvijati na obostranu dobrobit i na dobrobit naših građana.''
Vijesti / Politika | 19. 02. 2020. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio čestitku Zoranu Milanoviću u povodu inauguracije za predsjednika Republike Hrvatske.

''Uvjeren sam da će se odnosi i suradnja Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, dviju susjednih i suverenih država, nastaviti razvijati na obostranu dobrobit i na dobrobit naših građana. U razdoblju koje je pred nama, zajedno u regiji možemo doprinijeti sigurnosti i prosperitetu, te unapređenju prijateljskih odnosa'', istaknuo je Komšić u čestitici.

''Vašim izborom i narednim predsjedanjem Republike Hrvatske Vijećem Europske unije, iskazat ću još jednom uvjerenje da su stvorene pretpostavke za jaču potporu Republike Hrvatske ispunjavanju uvjeta iz Mišljenja Europske komisije o Bosni i Hercegovini, a u cilju ubrzanja europskog puta Bosne i Hercegovine u interesu svih njenih naroda i građana'', zaključeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close