Mjere

Zbog virusa korona uvedena dežurstva u Parlamentu BiH

Vehabović je istaknuo kako je prilikom donošenja odluke o reorganizaciji rada posebno vođeno računa o majkama maloljetne djece...
Vijesti / Politika | 17. 03. 2020. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolegij Tajništva parlamenta BiH donio je odluku o petnaestodnevnom uvođenju dežurstava u punom radnom vremenu s maksimalno dva zaposlena u svakoj organizacijskoj jedinici, radi sprečavanja bolesti izazvanih virusom korona.

"Odluka je donesena u skladu s uputstvima kriznih stožera i nadležnih zdravstvenih institucija koje se odnose na preporuke poslodavcima i zaposlenima", rekao je Srni tajnik Parlamenta BiH Kenan Vehabović.

Naveo je kako ovakav način reorganizacije neće utjecati na redovan tijek poslova i aktivnosti parlamenta BiH, piše Srna.

Vehabović je istaknuo kako je prilikom donošenja odluke o reorganizaciji rada posebno vođeno računa o majkama maloljetne djece koja u trenutnoj situaciji ne pohađaju predškolske i osnovne obrazovne ustanove.

Najavio je praćenje situacije u vezi sa širenjem virusa korna, te da će o svim sljedećim koracima donositi odluke u skladu s tim.

Kopirati
Drag cursor here to close