Podrška

Zbog Kljake 'izbrisan' mostarski SBB

''Jednoglasno dajemo podršku gospodinu Anelu Kljaki i dajemo ostavke na pozicije članova GO SBB Mostar i tražimo da se naša imena izbrišu iz evidencije članstva SBB-a'', navedeno je u pismu.
Vijesti / Politika | 26. 02. 2021. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Smatramo moralnim i altruističkim da damo punu podršku gospodinu Anelu Kljaki, koji se u dosadašnjem razdoblju iskazao kao iskren, sposoban i nadaren mlad političar s jasnom vizijom'', navodi se u priopćenju za javnost Gradskog odbora SBB.

Naime, članovi stranke stavili su potpis podrške Kljaki nakon istupa Fahrudina Radončića u emisiji Telering. U priopćenju se navodi kako se radi o teškim optužba i kvalifikacijama ''koje su neargumentirane i subjektivne prirode''.

''Neprihvatljivo je i nemoralno da se gospodin Anel Kljako, bez pravosnažnih presuda kvalificira kao kradljivac, samo iz razloga što je artikulirao proklamirane i zacrtane ciljeve Koalicije za Mostar. Svi članovi Gradskog odbora Mostar jasno i čvrsto podržavaju stav gospodina Anela Kljake da je izbor dr. Zlatka Guzina za gradonačelnika bila historijska prilika. Gospodin Fahrudin Radončić je u emisiji teškim kvalifikacijama kompromitirao gospodina Anela Kljaku, a samim tim i cijelu organizaciju SBB-a u Hercegovini. Shodno navedenom, jednoglasno dajemo podršku gospodinu Anelu Kljaki i dajemo ostavke na pozicije članova GO SBB Mostar i tražimo da se naša imena izbrišu iz evidencije članstva SBB-a'', navedeno je. 

Podsjećamo, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić najavio je da će iz stranke izbaciti Anela Kljaku zbog prijevara na posljednjim izborima u tom gradu, odnosno krađe glasova.

Radončić također kazao da će od SDA tražiti da izbace Salema Marića.

No, Kljako, koji je čelnik Županijskog odbora SBB-a Mostar, pozvao je Radončića da sve prijavi Tužiteljstvu ako ima saznanja.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close