Omaklo se

Zastupnik u šest mjeseci promijenio tri stranke

Vijesti / Politika | 11. 09. 2021. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ATV / Zastupnik Milan Tubin

Zastupnik Milan Tubin, koji je nedavno iz SDS prešao u SPS, napustio je i tu stranku te će u budućem periodu u Narodnoj skupštini svoje političko djelovanje nastaviti u Кlubu zastupnika 'Socijalističke partije'.

Za SP se opredijelio jer, kaže, tu vidi prosperitiet i rad za napredak Srpske.

"Napravio sam vjerojatno jednu političku grešku što sam pristupio tamo jer sam iz SDS prešao u SPS. Nekim prijateljima sam prišao u SPS-u, razgovarao sa njima, međutim njihovo djelovanje se isto nastavilo opet prema nekom pravcu opozicije, prema Šaroviću, prema Radoviću, prema toj ekipi koju ne cijenim u političkom radu i smislu, mislim da je to izgubljen kompas i naravno da je to donijelo u meni odluku da ne želim da nastavim da surađujem sa ljudima od kojih sam otišao", navodi Tubin.

Petar Đokić, lider 'Socijalističke partije' naveo je da je prelazak Tubina u SP od velikog značaja, jer je za stranku bitno da ima stručne kadrove, prenosi Srna. 

"Gospodin Milan Tubin je u Narodnoj skupštini u ovom mandatu od njenog početka ovog mandata. Bio je vrlo aktivan zastupnik u Кlubu Srpske demokratske stranke i kao takav je skrenuo pažnju na sebe kao vrlo principijelan u političkim stavovima i razmatranjima važnih pitanja, koja su bila u tom periodu na dnevnom redu skupštine i to je bio osnovni povod zbog čega sam se i obratio ovom čovjeku i predložio mu da svoj rad dalje nastavi u Socijalističkoj partiji", kaže Đokić.

Kopirati
Drag cursor here to close