Dvorana neuvjetna

Zastupnički dom FBiH prevario državu kvadraturom

Zastupnik SDP-a Irfan Čengić (SDP) u utorak je kazao da je dvorana u kojoj se održavala sjednica neuvjetna te da je strop nizak.
Vijesti / Politika | 30. 12. 2020. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine prihvatio je na sjednici u utorak Prijedlog federalnog proračun za 2021. godinu. Da bi stupio na snagu, potrebno je da ovaj akt odobri u istom tekstu i Dom naroda čija je sjednica sazvana za srijedu.

Zastupnik SDP-a Irfan Čengić (SDP) u utorak je kazao da je dvorana u kojoj se održavala sjednica neuvjetna te da je strop nizak.

"Kupio sam metar u OBI-ju, izmjerio dvoranu, mislim da nema 1.000 metara kvadratnih ova dvorana koliko piše u ugovoru o nabavci usluga i prema preporuci kriznog stožera. Obavijestio sam Policijsku stanicu Ilidža o potencijalnom kaznenom djelu prilikom javnih nabavki i davanje lažnih podataka", naveo je Čengić.

"Nažalost bio sam na sjednici prisiljen da uzmem metar i mjerim dvoranu koja je zaista bila neuvjetna i nije omogućila distancu između zastupnika. Nadam se da će sljedeće sjednice biti organizirane u skladu sa preporukama", poručio je danas SDP-ov zastupnik, piše N1.

Kopirati
Drag cursor here to close