Gacko

Zaštitar otkrio tajni sastanak SDA i SNSD-a

Ovakva informacija bi možda prošla i nezapaženo da Topalovića nije pozvao direktni rukovoditelj i uputio ga kod generalnog direktora…
Vijesti / Politika | 13. 10. 2020. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnik RiTE Gacko Dalibor Topalović, pozvan je na informativni razgovor kod svojih pretpostavljenih nakon što je u ponedjeljak objavio kako je otkrio da se u krugu poduzeća održava sastanak dužnosnika lokalnog SNSD-a i SDA.

Lokalni portal Istok piše kako su sastanku nazočili ''svi visokopozicionirani dužnosnici gatačkog SNSD-a, predstavnici policijskih struktura ali i nositelj liste SDA Halid Čustović''.

Naime, Topalović, inače zaposlen kao radnik na osiguranju RiTE Gacko, je u ponedjeljak ujutro na svom Facebook profilu objavio informaciju da je u tijeku sastanak dužnosnika lokalnog SNSD-a, kandidata SDA i policijskih struktura.

''Ovakva informacija bi možda prošla i nezapaženo da Topalovića nije pozvao direktni rukovoditelj i uputio ga kod generalnog direktora zbog ovakve objave'', navodi portal.

Prema njegovim riječima upravi RiTE Gacko zasmetalo je što je kao radnik osiguranja poduzeća javnosti otkrio kakav sastanak se odvija u krugu poduzeća, te mu čak poručeno ''da nema pojma šta se na sastanku pričalo''.


Topalović je za spomenuti portal potvrdio da je pozvan u upravu na razgovor.

''Svega 15 minuta nakon moje objave na Facebooku pozvan sam na razgovor na kojem mi je rečeno da sam ugrozio sigurnost sudionika sastanka jer sam otkrio tko je na njemu'', rekao je.

Dodao je kako mu je rečeno da se njegove objave prate duže vremena i da MUP i drugi organi imaju svaki uvid u ove njegove objave.

Prema riječima Topalovića jasno je upozoren da će po njegovom slučaju djelovati MUP.


''Obzirom da nisu mogli da saznaju od koga sam obavješten za sastanak počeli su da mi prijete policijom, dodajući da mi prate profil i da će to nastaviti jer ovo nije bio prvi put da sam nešto objavio, na šta sam ja smireno odgovorio u redu'', rekao je Topalović za Istok.

Kopirati
Drag cursor here to close