HRS

Zahvale iz Neuma zbog 20 kilometara duge kolone

''Samo kolona od GP Klek prema sjeveru se protegnula skoro do Opuzena, onemogućivši više od dva sata ulazak u Neum'' navodi HRS iz Neuma.
Vijesti / Politika | 01. 09. 2018. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovaj vikend će ući u anale ne samo neumskog turizma, nego i turizma cijele BiH'', objavio je neumski ogranak Hrvatske republikanske stranke dodavši kako su ovaj su vikend kolone vozila prema sjeveru i jugu Neuma premašile 20km, ''što je uvelike više nego dosadašnjih po 15km u oba smjera''.

''Samo kolona od GP Klek prema sjeveru se protegnula skoro do Opuzena, onemogućivši više od dva sata ulazak u Neum'' navodi HRS iz Neuma.

  / Foto: PR HRS | Gužve prema Neumu

''Neumljani, ovim putem, zahvaljuju resornom ministru Lasiću na pokretanju radova na dionicama Stolac - Neum - Čapljina, sa željama da i sljedećih godina pokreće radove, kao što su ih desetljećima prije njega i njegovi prethodnici pokretali. Predsjedniku svih Hrvata i Hrvatica Draganu Čoviću, premijeru Vlade HNŽ Nevenku Hercegu, načelniku Živku Matušku zahvaljujemo što se nepreimenovanjem GP Vukov klanac u prijelaz za međunarodni promet, kao što su obećali prije prošlih izbora, kao i onih prije, dosljedno bore protiv odlaska mladih i cijelih obitelji iz Neuma tako što im fizički onemogućuju izlazak iz Neuma. Posebna zahvala bosanskom veziru Bakiru Izetbegoviću, s iskrenim pozivom da dođe ovih rekordnih dana u Neum i da se osobno uvjeri u tvrdnje kako izgradnja Pelješkoga mosta nije u interesu BiH'', navodi HRS.

Kopirati
Drag cursor here to close