SBB

Zagrljaj u Mostaru, noga u Sarajevu

Priopćeno je kako je stranačko Predsjedništvo jednoglasno donijelo Odluku o isključivanju Azema Cvike, vijećnika u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo…
Vijesti / Politika | 14. 01. 2021. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo SBB-a održalo je danas sjednicu u Sarajevu i donijelo više mjera i zaključaka o reorganizaciji stranke nakon završenih Lokalnih izbora 2020. godine.

Priopćeno je kako je stranačko Predsjedništvo jednoglasno donijelo Odluku o isključivanju Azema Cvike, vijećnika u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo, iz članstva SBB-a.

''Odluka gospodina Cvike da podrži većinu na čelu sa SDA je utoliko teža što je njegov glas bio odlučujući da SDA zadrži većinu u tom Općinskom vijeću. Rukovodstvo Saveza za bolju budućnost BiH je još prilikom podnošenja ostavke Fahrudina Radončića na mjesto ministra sigurnosti BiH, donijelo Odluku o prestanku koaliranja sa SDA na svim razinama. Jedini je izuzetak Vlada FBiH u tehničkom mandatu, gdje nije moguće povući ministre SBB-a, jer bi to značilo da Vladu FBiH praktično može preuzeti HDZ BiH'', navodi se u priopćenju SBB-a.

Navedeno je kako Predsjedništvo SBB-a i ovoga puta poziva SDA i HDZ BiH da što prije formiraju novu Vladu FBiH, u kojoj neće biti ministara iz SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close