Uz pjesmu

Vulin na Manjači: Lažni genocid u Srebrenici

Vulin je rekao kako će RS biti branjena onoliko koliko i Srbija dok nju vodi predsjednik Aleksandar Vučić.
Vijesti / Politika | 29. 08. 2021. u 18:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Stričićima na Manjači kako Srbi, ''ne preteći nikome, stvaraju zajednicu, jedinstven politički narod koji je u stanju da se nosi sa svakakvim zlom i nepravdom''.

''Jer to je srpski svijet, jedinstven politički narod koji o najbitnijim nacionalnim pitanjima misli isto bez obzira gdje traje, bez obzira gdje živi. Кada mislimo jedni na druge i jedni o drugima, kada nas svaka rana boli, kada nas svaki uspjeh raduje'', istaknuo je Vulin, koji je zajedno sa srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom obišao manifestaciju „56. Кočićevog zbora“.

Video: Dodik i Vulin zapjevali na Manjači

Kako je rekao, ''gdje god Srbin da živi mora da zna da Srbija brine o njemu i da će brinuti o njemu“, kao i da će RS biti branjena onoliko koliko i Srbija dok nju vodi predsjednik Aleksandar Vučić.

''I tako kada nam kažu da će nam nametnuti zakon po kome ćemo morati da mislimo kako nam kažu o lažnom genocidu u Srebrenici, mi odgovorimo jedinstvom. Кada nam kažu i nametnu obvezu da spustimo glavu i prestanemo da mislimo kao jedno o sebi, mi odgovorimo jedinstvom. Кada god nam kažu da će drugi odlučivati o nama, a mi budemo jedno od Beograda do Banja Luke i svuda gdje Srbi žive, onda je srpski narod nepobjediv“, istakao je Vulin, prenijelo je srbijansko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Kopirati
Drag cursor here to close