Zahvalio javnosti

Vukanović se oglasio nakon uhićenja, osvanuo transparent podrške

Na zgradi gradske administracije u Trebinju osvanuo je transparent podrške na kojem piše "Vukane samo reci letit ćemo kao meci".
Vijesti / Politika | 25. 05. 2021. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nebojša Vukanović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zahvalio se svima na podršci koju su mu pružili nakon što je jučer uhićen u Trebinju.

"Nikada kao danas (jučer, op.a.) nije bilo na stotine, da ne kažem a da ne pretjeram, na tisuće poruka i poziva i veliko i iskreno hvala od srca svima. Nadam se kako će mnogi kojima nažalost nisam stigao odgovoriti imati razumijevanja jer sam ubrzo nakon izlaska iz pritvora sjeo za volan i krenuo za Banja Luku.

Kadije i ostali pipci mafijaške hobotnice  vladajuće stranke su se povukli u mišje rupe, gdje im je prirodno stanište. I ako Bog da uskoro ćemo zadati konačan udarac ranjenoj zvjeri, osloboditi narod ropskih okova, nepravde i terora pafije koja nas je zarobila. Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana do konačno pobjede, živi mi i zdravo bili", napisao je Vukanović.

Naime, na zgradi gradske administracije u Trebinju osvanuo je transparent podrške na kojem piše "Vukane samo reci letit ćemo kao meci".

Foto: nebojsavukanovic.info / Transparent na zgradi gradske administracije Trebinje

Podsjetimo, Nebojša Vukanović uhićen je jučer ujutro nakon što je ispred Palače u Trebinju snimao sudce i tužitelje dolaze li na vrijeme na posao, prenosi N1.

Odmah nakon, organiziran je spontani skup građana ispred Policijske stanice u Trebinju koji je trajao sve dok Vukanović nije pušten na slobodu.

Prethodno, Nebojša Vukanović se verbalno sukobio s predsjednikom Osnovnog suda u Trebinju Milanom Bosićem. Iz PU Trebinje rečeno je kako je Vukanović dva puta prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kopirati
Drag cursor here to close