S Kurtijem

Vučić u zrakoplovu obnavlja gradivo za sastanak

''U zrakoplovu, uvijek, baš kao u studentskim danima, obnavljam gradivo i pripremam se za teške sastanke. Predaja nije opcija'', naveo je Vučić.
Vijesti / Politika | 19. 07. 2021. u 11:56 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas na putu za Bruxelles, gdje će se sastati s premijerom privremenih prištinskih institucija Albinom Kurtijem, da su razgovori s albanskim predstavnicima važni jer se time čuvaju mir i stabilnost.

''Nikada nije posebno prijatno ni putovanje, ni boravak u Bruxellesu kada vodite razgovore s albanskim predstavnicima. Međutim, za Srbiju je to važno, jer time pomažemo našem narodu na KiM, čuvamo mir i stabilnost koji su od presudnog značaja za ekonomski napredak cijele Srbije'', napisao je Vučić na Instagram nalogu ''budućnostsrbijeav''.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

On je objavio fotografiju iz zrakoplova na kojoj pregleda materijale pred sastanak s Kurtijem.

''U zrakoplovu, uvijek, baš kao u studentskim danima, obnavljam gradivo i pripremam se za teške sastanke. Predaja nije opcija'', naveo je Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih institucija Kosova, Albin Kurti, sastat će se danas u Bruxellesu, na novoj rundi dijaloga Beograda i Priština na visokom političkom nivou.

Nova runda razgovora u Bruxellesu predviđeno je da počne u 14 sati bilateralnim sastancima dvije strane s posrednicima EU.

Kopirati
Drag cursor here to close