Pregovori

Vlada i Sindikat policije HNŽ sjeli za stol

Tijekom današnjeg, prvog radnog sastanka, istaknuti su zahtjevi Sindikata o kojima će pregovarački timovi razgovarati, a sve s ciljem zaključivanja Kolektivnog ugovora Vlade i Sindikata policije HNŽ.
Vijesti / Politika | 18. 11. 2020. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani zgrade Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je održan prvi radni sastanak članova pregovaračkih timova Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Sindikata policije HNŽ.

Pregovarački tim Vlade HNŽ čine Slađan Bevanda i Adnan Faladžić, ministri u Vladi, te Marko Arapović, Mladen Ćorić i Dubravka Husić; članovi Pregovaračkog tima Sindikata policije HNŽ su Nail Balić, Fadil Ćustović, Vido Marić, Osman Novalić i Miralem Isić.

Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova je, u ime Pregovaračkog tima Vlade HNŽ, kazao kako ova Vlada sindikate doživljava istinskim socijalnim partnerima, istaknuvši kako je uvjeren u to da će, kroz korektan dijalog sa sindikatima MUP-a, sva otvorena pitanja biti riješena na način koji će biti prihvatljiv za sve.

Članovi Sindikata policije HNŽ zahvalili su predstavnicima Vlade koji su iskazali spremnost da se kroz dijalog riješe sva otvorena pitanja, poglavito ona koja se odnose na njihova potraživanja.

Tijekom današnjeg, prvog radnog sastanka, istaknuti su zahtjevi Sindikata o kojima će pregovarački timovi razgovarati, a sve s ciljem zaključivanja Kolektivnog ugovora Vlade i Sindikata policije HNŽ, priopćeno je iz Vlade.

Kopirati
Drag cursor here to close