Priopćenje na priopćenje

Veleposlanik Pakistana laže, Ministarstvo sigurnosti nastavit će raditi u najboljem interesu BiH

Veleposlanik Pakistana Muhammad Khalid Raoa tražio je sastanak kod Radončića, a Radončić ga je - što potvrđuju i fotografije u prilogu – primio u ured ministra sigurnosti BiH.
Vijesti / Politika | 27. 04. 2020. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ministarstvo sigurnosti / Radončić je veleposlanika primio u ured ministra sigurnosti BiH 

Povodom priopćenja veleposlanstva Pakistana u Sarajevu, u kojem se, između ostalog, tvrdi da je, 30. siječnja 2020. godine, veleposlanik Pakistana ''pozvao ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića u svoj ured, gdje su raspravljali o pitanju ilegalnih migranata'', ističemo da se radi o potpunoj neistini, koju vrlo jednostavno dokumentiramo fotografijama, navode iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Naime, upravo suprotno. Veleposlanik Pakistana Muhammad Khalid Raoa tražio je sastanak kod Radončića, a Radončić ga je - što potvrđuju i fotografije u prilogu – primio u ured ministra sigurnosti BiH.

Veleposlanik Pakistana je tražio prijem, ne da bi raspravljao o 3.000 ilegalnih migranata iz njegove zemlje, koji kriju svoj identitet od sigurnosnih struktura BiH, već je tražio od Radončića da vrši pritisak na Tužiteljstvo KS, kako bi u Pakistanu bilo otpremljeno tijelo jedne umrle osobe iz te zemlje. Da je to uistinu tako, dokazuje i pismo sa istim datumom posjete, 30. siječanj 2020. godine, koje dostavljamo javnosti na uvid, a Nj. E. Muhammad Khalid Rao ga je tog dana predao ministru sigurnosti BiH Radončiću'', navodi se u priopćenju iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Foto: Ministarstvo sigurnosti / Pismo sa istim datumom posjete
Foto: Ministarstvo sigurnosti / Radončić je veleposlanika primio u ured ministra sigurnosti BiH 

Dodaju kako je veleposlanik Pakistana i ovom prilikom, odbio da na ozbiljan i odgovoran način uopće razgovara i pomogne Ministarstvu sigurnosti BiH i sigurnosnim strukturama naše zemlje i izvrši svoju obavezu da se otkrije identitet državljana Pakistana, koji, nelegalno i bez dokumenata, već duže vrijeme borave u BiH.

Ministar sigurnosti Fahrudin Radončić neće raspravljati s veleposlanicima koji su spremni na ovakve prevare prema građanima BiH i najvišim dužnosnicima naše zemlje, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close