Italija

Minasi u Mostaru: Nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar

Nicola Minasi je najviše zanimanja posvetio pregovaračkom procesu vezanom za nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornoga zakona BiH
Vijesti / Politika | 13. 12. 2019. u 06:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik Italije u Bosni i Hercegovini, njegova ekselencija Nicola Minasi, tijeko posjete Mostaru, sastao se s članovima Predsjedništva Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, Vlatkom Marinovićem, članom Pregovaračkog tima Gradskoga odbora, i Igorom Lončarom, političkim tajnikom Gradskoga odbora.

''U ugodnom razgovoru u kojem je bilo riječi o aktualnim političkim i društvenim temama, Nicola Minasi je najviše zanimanja posvetio pregovaračkom procesu vezanom za nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornoga zakona BiH, uz naglasak na trenutne rezultate procesa, ispregovarane modele A i B izbornih pravila, te planove u tom pravcu za iduću 2020. godinu'', navodi se u priopćenju za javnost iz Odjela za informiranje GO HDZ-a BiH Mostar.

Veleposlanik Minasi se zahvalio na prijemu, kao i na detaljnom pojašnjenju političkih i društvenih prioriteta iz perspektive Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, poručivši na kraju da iskreno cijeni napore i očekuje uskoro novi susret.

Kopirati
Drag cursor here to close