Mladež HDZ BiH

Važan angažman mladih na Općim izborima

Predsjednik Mladeži nazočio na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje  
Vijesti / Politika | 23. 03. 2018. u 15:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić, u izaslanstvu s glavnim tajnikom Mladeži HDZ-a BiH Damirom Šunjićem, nazočio je na sjednici Općinskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje.

Na početku sjednice riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Općinskog Odbora Mladeži HDZ-a BiH Posušje Stipe Bešlić, koji je nakon toga u radnom dijelu sjednice predstavio rad Mladeži HDZ-a BiH u Posušju.

 Konstruktivna rasprava vođena je o važnosti angažmana mladih na Općim izborima 2018. godine i projektima koje je uspješno realizirala i planira u skorije vrijeme provesti Mladež HDZ-a BiH u Posušju.

U svome obraćanju predsjednik Mikulić je pohvalio dosadašnji rad Mladeži u Posušju, a sve članove općinskog odbora detaljno je upoznao s aktivnostima i radom Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH, s posebnim osvrtom na međunarodno djelovanje Mladeži i poticanje mladih na snažniji angažman u društvu.

Sudionici sastanka su zaključili da je neophodan zajednički koordinirani rad i snažan angažman Mladeži u predstojećem vremenu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close