Sastanak HDZ-a

Uz turizam, pokrenuti i druge djelatnosti u Neumu

U Neumu je održan radni sastanak čelnika stranke Dragana Čovića čime je, kako je priopćeno, označen početak službenog dijela kampanje za predstojeće lokalne izbore.
Vijesti / Politika | 06. 10. 2020. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Imamo pobjedničku ekipu, izvrsnu atmosferu i motivirani smo pokazati da je HDZ BiH najjača snaga u Neumu koja će ovdje napraviti sve preduvjete i služiti kao primjer svim drugim općinama i gradovima“, istaknuo je Dragan Jurković, kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Neum.

Naime, u Neumu je održan radni sastanak čelnika stranke Dragana Čovića čime je, kako je priopćeno, označen početak službenog dijela kampanje za predstojeće lokalne izbore.

Čović je istaknuo je kako, ''dobra atmosfera kandidata za načelnika i kandidata s liste, kao kombinacija novih osoba i mladih ljudi, predstavljaju snažan motiv da se ostvari uvjerljiva pobjeda u Neumu''.

''Moderna cesta koja uvezuje pravac Stolac – Neum, uz mega projekt Pelješkog mosta naslonjenog na neumsku općinu otvaraju ogromne infrastrukturne i gospodarske mogućnosti za neumski kraj. Dobru atmosferu koja vlada pred predstojeće izbore, uz potporu svih razina za koju procijenite da vam je potrebna, iskoristiti za ostvarenje uvjerljive pobjede te da još snažnije krenemo u razvoj ove općine“, izdvojio je Čović.
Jurković je rekao kako je Neum turistička destinacija koja nudi ogroman potencijal i u drugim oblastima.

''Uz osnovnu turističku djelatnost moj cilj je pokrenuti druge djelatnosti kako bismo otvorili nova radna mjesta i stvorili širok okvir za ekonomska i gospodarska ulaganja'', dodao je.

Aktualni načelnik općine Neum, dr. Živko Matuško rekao je kako su ''svi započeti infrastrukturni projekti u završnoj fazi''.

''Naša obveza kao općinske organizacije je pokazati ozbiljnost i zajednički rad na terenu. HDZ BiH će imati svoga načelnika i većinu u Općinskom vijeću Neum, ali slijedi nam i naša obaveza, znači, rad na terenu i rezultat će doći. Snaga koju imamo, uz zalaganje za početak novih projekata koji imaju dugoročno značenje za Neum su najveći motiv za predstojeću kampanju'', kazao je Matuško.

Uz, Neum, izaslanstvo HDZ-a BiH je boravilo i u Ljubuškom i Čitluku.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close