Konstituirajuća sjednica

Utemeljitelji HDZ BiH izabrali Maria Grgića za glavnog tajnika

Za glavnog tajnika Predsjedništvo Kluba utemeljitelja HDZ BiH je ponovno imenovalo Maria Grgića.
Vijesti / Politika | 09. 07. 2019. u 18:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je konstituirajuća sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH.

Na konstituirajućim sjednicama usvojeni su poslovnici u o radu Predsjedništva i Središnjeg odbora Kluba utemeljitelja, te je sukladno Izmjenama i dopunama Pravilnika o ustroju i djelovanju Kluba utemeljitelja raspravljano o načinu i dinamici ustroja Kluba utemeljitelja na gradskoj i općinskoj razini.

Za glavnog tajnika Predsjedništvo Kluba utemeljitelja je ponovno imenovalo Maria Grgića.

Predsjedništvo Kluba je ponovno naglasilo kako će se nastaviti baviti promicanjem vrijednosti političke baštine HDZ-a BiH i Domovinskog rata, smatrajući kako odgovor na hrvatsko pitanje u BiH možemo naći u okvirima slobode i humanizma, poštivanju ljudskih vrijednosti i vrlina, te našeg povijesnog, duhovnog, političkog i ekonomskog narodnog integriteta.

Članovi Središnjeg odbora su ponovno istaknuli ulogu Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH u okupljanju članova HDZ-a BiH iz razdoblja utemeljenja stranke koji žele doprinijeti nastavku očuvanju kontinuiteta i izgradnje Hrvatske demokratske zajednice na izvornim načelima utemeljenja HDZ-a BiH u okviru Programa HDZ-a BiH.

''Pozivamo sve sudionika u političkom životu BiH na dijalog, razvitak povjerenja i daljnja nastojanja usmjerena na izgradnju bolje BiH, za svakog čovjeka i svog naroda'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close