Sastanak

Uskoplje: Čović sa stranačkim odborom o planiranim aktivnostima

Tijekom sastanka razgovarano je i o pripremama i aktivnostima koje planira Općinski odbor HDZ-a BiH Uskoplje za predstojeće lokalne izbore.
Vijesti / Politika | 24. 02. 2020. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović sastao se danas u Uskoplju sa predsjedništvom Općinskog odbora  HDZ-a BiH Uskoplje, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Uskoplje Dražen Matišić i članovi predsjedništva,  upoznali su predsjednika Čovića s funkcioniranjem i aktivnostima stranke u Uskoplju. Na sastanku je naglašena aktualna politička, gospodarska i sigurnosna situacija u općini Gornji Vakuf-Uskoplje.

Tijekom sastanka razgovarano je i o pripremama i aktivnostima koje planira Općinski odbor HDZ-a BiH Uskoplje za predstojeće lokalne izbore.

Razgovarano je i o infrastrukturnim projektima, funkcioniranju javnih poduzeća, razvojnim projektima, ali i drugim temama, u čemu veće razine vlasti i određena resorna ministarstva iz županije, Federacije te Vijeća ministara, mogu dati svoj doprinos pri realizaciji.

Predsjednik Čović pružio je potporu prezentiranim aktivnostima Općinskog odbora na čelu s predsjednikom Matišićem, te je dosadašnje rezultate ocijenio vidljivim i zapaženim. Također, na sastanku je iskazana spremnost pri zatvaranju i realizaciji svih započetih projekata, navodi se na kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close