Povezivanje

U mostarsku Zračnu luku sletio zrakoplov iz Švedske

Vijesti / Politika | 02. 04. 2015. u 09:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarsku Zračnu luku danas je sletio zrakoplov Malmo Aviation sa 106 putnika promotivnog leta Göteborg-Mostar.

Kako je rečeno nakon slijetanja zrakoplova Avro rj100, cijena povratne karte bit će 280 eura, a sljedeći let će biti upriličen 6. travnja, dok ovim zrakoplovom u Švedsku leti 25 putnika.

Putnici, koji su sletjeli u Mostar rekli su kako su zadovolji letom te su izrazili zadovoljstvo zbog uvođenja linije koja će povezati Skandinaviju s Mostarom te Bosnom i Hercegovinom s obzirom na veliki broj dijaspore u tim zemljama.

Dugo priželjkivana poveznica Hercegovine i skandinavskih zemalja realizirana je u suradnji Zračne luke Mostar, Lasta Travel iz Mostara i švedskog tour operatora Scandjet.

Kako su rekli predstavnici ovih triju strana, linija Goteborg-Mostar, neće biti jedina. U planu je otvaranje još destinacija iz Švedske i drugih zemalja iz okolice sa kojima će povezati mostarsku Zračnu luku.

Podsjećamo, početkom godine iz Zračne luke Mostar objavljeno je kako su tijekom boravka u Švedskoj dogovoreni svi detalje oko nove linije.

Direktor mostarske Zračne luke, Marin Raspudić rekao je kako su ovime ostvarene želje mnogih koji su željeli da se poveže BiH i Švedska.

''Našli smo kvalitetnog partnera za ovaj projekt. Odlučili smo se da zajednički rizik ovog projekta snosimo zajedno. Maksimalno ćemo se potruditi za kvalitetnu uslugu avioprijevoza'', rekao je tada Raspudić te pozvao sve Bosance i Hercegovce u Švedskoj da im pomognu da zaživi ova linija.

Kopirati
Drag cursor here to close