Dan općine

U Ljubuškom napravljeno više od planiranog

Barbarić je uz pomoć video projekcije podnio izvješće o učinjenom u proteklom razdoblju te je prezentirao planove za tekuću godinu.
Vijesti / Politika | 21. 02. 2019. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Žalosti nas činjenica što dio naših sugrađana i dalje odlazi i to je ono što nas zabrinjava i opterećuje, svjesni da nema jednostavnih i brzih rješenja pogotovo u ovakvim političkim prilikama u kakvim mi živimo i radimo'', rekao je ljubuški načelnik Nevenko Barbarić na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški povodom obilježavanja Dana općine.

Barbarić je uz pomoć video projekcije podnio izvješće o učinjenom u proteklom razdoblju te je prezentirao planove za tekuću godinu.

''Moram izraziti zadovoljstvo jer smo ostvarili sve planirano, pa i više od toga. Ljubuški neosporno postoje uređeniji i ljepši, dobiva potrebne sadržaje, imamo sve bogatiji  sadržajniji i kulturni život, sport nastavlja nizati uspjehe, ulažemo u socijalne programe i projekte zaštite okoliša, odnosno zaštite ove prekrasne prirode, blago raste broj uposlenika ima i novih investicija, poljoprivreda pravi pozitivne iskorak, turizmom definitivno postajemo prepoznatljiva destinacija'', rekao je Barbarić.

Uručena su i javna priznanja općine Ljubuški za 2018. godinu, te je potpisan sporazum između općine Ljubuški i Sveučilišta u Mostaru, Građevinskim i Agronomskim fakultetom.

 
Kopirati
Drag cursor here to close