Razgovori

Turski veleposlanik i SDA HNŽ-a o zajedničkim planovima i projektima

Mušić i Marić upoznali su veleposlanika Koca o razgovorima koji se vode na razini stranaka o uređenju Grada Mostara
Vijesti / Politika | 04. 03. 2020. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Kantonalnog odbora (KO) SDA HNŽ-a Edin Mušić i predsjednik Gradskog odbora SDA Mostar Salem Marić primili su u srijedu u prostorijama SDA u Mostaru veleposlanika Republike Turske u BiH Halduna Koca, priopćeno je iz stranke.

Tom prilikom razgovarano je o dosadašnjoj suradnji institucija sa podučja HNŽ-a sa veleposlanstvom Turske u BiH, realizaciji zajedničkih projekata, te planovima i projektima koji se mogu planirati i realizirati u budućnosti, kao i o situaciji i političkim pregovorima u Gradu Mostaru.

Posebna pažnja tijekom sastanka posvećena je stanju u oblasti gospodarstva, turskim investicijskim projektima na području Hercegovačko-neretvanske županije, te projektima u oblasti turizma.

U otvorenom i prijateljskom razgovoru, koji je bio posvećen odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Turske, ali i aktualnoj političkoj situaciji u BiH, iskazana je obostrana namjera da se postojeće dobre veze između dvije prijateljske zemlje nastave jačati i produbljivati s posebnim naglaskom na oblast investicija, ekonomske i vanjskotrgovinske suradnje.

Mušić i Marić upoznali su veleposlanika Koca o razgovorima koji se vode na razini stranaka o uređenju Grada Mostara, kao i očekivanjima da će se u ovoj godini u Mostaru nakon dugo vremena održati lokalni izbori. Zajednički zaključak je da dialog nema alternativu, te da je od izuzetne važnosti iznaći rješenje koje će podjednako zaštiti interese svih ljudi koji žive u Mostaru, priopćeno je iz SDA HNŽ-a. 

Kopirati
Drag cursor here to close