Podrška SAD-a

Turković s Amerikancima razgovala o borbi protiv posljedica covida

Ministrica Turković je izrazila zadovoljstvo što Kongres SAD već godinama snažno podržava napredak naše zemlje ka članstvu u Europskoj uniji i približavanje Sjevernoatlantskom savezu (NATO).
Vijesti / Politika | 27. 05. 2021. u 15:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Turković sa izaslanstvom SAD-a

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković primila je u posjetu delegaciju Kongresa Sjedinjenih Američkih Država koju su predvodili kongresmeni Robert Aderholt i John Moolenaar.

Razgovaralo se o borbi protiv posljedica pandemije koronavirusa, aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te prijateljskim odnosima Sjedinjenjih Američkih Država i Bosne i Hercegovine koji su ocijenjeni izuzetno kvalitetnim i sadržajnim, priopćeno je iz ministarstva.

Ministrica Turković je upoznala sugovornike sa naporima koje bh. vlasti poduzimaju u reformskom procesu te govorila o izazovima na euroatlanskom putu Bosne i Hercegovine.

''Ministrica Turković je izrazila zadovoljstvo što Kongres SAD već godinama snažno podržava napredak naše zemlje ka članstvu u Europskoj uniji i približavanje Sjevernoatlantskom savezu (NATO).

Također, bilo je govora i organizaciji molitvenog doručka u Bosni i Hercegovini te o važnosti očuvanja mulitireligijske baštine i karaktera Bosne i Hercegovine'', dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close