Petak, 17. kolovoza

Tufekčić zakazao sjednicu o Zakonu o demobliziranim borcima u Mostaru

Kako je objašnjeno, sjednici će nazočiti rukovodstvo federalne Vlade, kao i rukovodstvo oba doma Parlamenta FBiH.
Vijesti / Politika | 15. 08. 2018. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Jasenko Tufekčić, član Povjerenstva za usaglašavanje različito usvojenih tekstova u Parlamentu FBiH

U petak će se u Mostaru održati još jedna sjednica Povjerenstva za usaglašavanje različito usvojenih tekstova zakona, a kojoj će nazočiti predstavnici Vlade FBiH i Parlamenta FBiH.

Tema će, naravno, biti zakon o demobiliziranim borcima.

Pretpostavlja se da će sjednica biti prilika prezentiranja konačnog teksta zakona.

"Na osnovu zaključka koji je usvojen na četvrtoj sjednici Povjerenstva za usaglašavanje različito usvojenih tekstova zakona, održane 9.8.2018. godine, zakazujem sjednicu Povjerenstva u petak 17.8.2018. godine s početkom u 14 sati u zgradi Vlade FBiH u Mostaru", priopćio je predsjednik Povjerenstva Jasenko Tufekčić.

Kako je objašnjeno, sjednici će nazočiti rukovodstvo federalne Vlade, kao i rukovodstvo oba doma Parlamenta FBiH.

Podsjećamo, Povjerenstvo je prošlog tjedna dalo prolaz osnovnom tekstu zakona predloženog od Vlade FBiH, a koji je usvojen u oba doma Federalnog parlamenta.

"Povjerenstvo je dalo prolaz isto tako amandmanima koji su usvojeni u Zastupničkom domu, a Vlada ih prihvatila kao svoje i samim tim postali sastavni dio teksta zakona. Dali smo prolaz, kao i na prvoj sjednici, amandmanima koje nije prihvatila Vlada, a koji su usvojeni u Zastupničkom domu i u Domu naroda", kazao je tada Tufekčić.

Kopirati
Drag cursor here to close