Kamičak

Trivić Bakiru: Jesmo li pokvareni?

Vijesti / Politika | 10. 09. 2021. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić uputila je danas otvoreno pismo predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću povodom izjave čelnika SDA kako bi poštovao Srpsku pravoslavnu crkvu kada bi ona popravljala svoj narod.

Trivić, koja je napisala da je Izetbegović napričao ''svakakve bljuvotine'', upitala je čelnika SDA zar cijeli jedan narod treba popravljati?

''Jesmo li mi pokvareni pa nas treba popravljati? Zar niste shvatili do sada pogubnost svoje riječi 'genocidaši'? Zar mislite da se bilo kojem časnom Bošnjaku sviđaju vaše riječi kada kažete da Srbe treba popravljati? Iz ovih riječi vidi se da o hrišćanstvu ne znate ništa. Pitanje je da li i o islamu znate... A vjernike očigledno poštujete samo ako nisu pravoslavni Srbi'', napisala je na Facebooku Trivić i poručila kako je došlo ''neko novo vrijeme'' i da ''crkva nikada nije bila jača''.

''Nisu nas porazila ni veća zla, pa neće ni Bakir Izetbegović. I dalje tvrdim da je jedino rješenje za trajni mir na Balkanu na prvom mjestu dijalog Srba i Bošnjaka, odnosno pravoslavnih i muslimana. Nisu Bošnjaci Bakir, niti je Bakir Bošnjaci. Bakir je samo kamičak u cipeli koji smeta i nervira, a ne nanosi veliku štetu'', napisala je, između ostalog, Trivić.

Kopirati
Drag cursor here to close