HBŽ

Trinaest stradalnika Domovinskog rata HVO dobilo stanove

Stanovi su dodijeljeni u novoj zgradi stradalnika Domovinskog rata u Livnu, a kako je tom prigodom istaknuto današnjim činom Hercegbosanska županija postala je jedina županija s hrvatskom većinom koja je riješila stambeno pitanje svih stradalnika.
Vijesti / Politika | 21. 06. 2019. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Jozić uručio je u petak u Livnu rješenja i ključeve stanova trinaestorici invalida Domovinskog rata HVO-a iz Livna. 

Stanovi su dodijeljeni u novoj zgradi stradalnika Domovinskog rata u Livnu, a kako je tom prigodom istaknuto današnjim činom Hercegbosanska županija postala je jedina županija s hrvatskom većinom koja je riješila stambeno pitanje svih stradalnika s prve crte bojišnice, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a. 

"U zadnje dvije godine napravili smo puno u zajedničkom radu s udrugama branitelja HVO-a HBŽ-a, a danas smo dodijelili rješenja i ključeve stanova u toj zgradi za 13 invalida Domovinskog rata. Ovo je mali znak pažnje našim braniteljima koji su u obrani dali najviše", kazao je Jozić. 

Današnjem događaju nazočili su ministar MUP-a HBŽ-a Darinko Mihaljević, predstavnici udruga Domovinskog rata HVO-a HBŽ-a, kao i ravnateljica Uprave za pitanja branitelja Domovinskog rata HVO-a Hercegbosanske županije Ljiljana Kovačević.

Kopirati
Drag cursor here to close