Presude nastale u kafani

''Trebinjske kadije'' - Nebojša Vukanović za jedan dan dobio sedam plavih koverti

''Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta'', poručuje Vukanović u poruci koju je snimio nakon prijema koverti
Vijesti / Politika | 24. 05. 2021. u 11:00 Bljesak.info
ZA GINISA - 7 plavih koverti i vrhunac beščaša trebinjskih kadija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nebojša Vukanović, zastupnik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini RS, na svom youtube kanalu objavio je da je za jedan dobio sedam plavih koverti.

"Želim da obavijestim javnost o vrhuncu beščašća čestitih trebinjskih kadija. Kaže mi poštar imam za tebe sedmičnu isporuku, sedam plavih koverti. Ja ne znam koliko je procesa imao čuveni terorista Carlos, ali mislim da sam ga ja prestigao, barem po broju predmeta", istaknuo je Vukanović, a kao dokaz priložio je fotografiju sa pomenutih sedam plavih koverti, prenosi RadioSarajevo.

Kako sam kaže, spreman je da svoju kaznu plati jer je legalista.

"Spreman sam da svaku svoju kaznu platim, iako, ne poštujem sud Partije. Presude su nastale u kafani, a ja ih ne želim priznati. Kao legalista, poštujem i sve ću da platim", rekao je zastupnik u NSRS-u.

"Neka dobro znaju čestite trebinjske kadije da će ih stići ruka pravde i da ću im se osvetiti kad-tad. Neka pravda bude osveta! Zlo raditi, a dobru se nadati ne može nikako, i obećavam da ćete se gorko kajati, jer se sve okreće i mijenja, i nema tih novaca i sile kojom ćete kupiti slobodu" poručio je Vukanović.

Kopirati
Drag cursor here to close